alle

aangename barbecuenamiddag op renbaan Oostende

wandeling om en rond Wallemote

OK Waregem genomineerd als gezondste organisatie van Waregem

historiek

er op uit

Afdeling Izegem

Afdeling Roeselare

Afdeling Waregem

Nieuwsbrieven

Persartikelen

Recente berichten

Afdeling Izegem 05/02/2019 : Een deugddoende namiddag wellness in Koninklijke villa Oostende

Afdeling Izegem : Afscheid van Rekanto, we sporten verder met OK

Afdeling Izegem : Erop uit in Kortrijk Oktober 2018

2018-10-31

Afdeling Izegem Bloemschikken

Iedereen was heel tevreden met het resultaat !

Bedankt aan Rita voor het geven van de workshop.

 

2018-04-05

Escape Games Afd Izegem

Afgelopen vrijdag 29/09 hebben we met enkele mensen van afdeling Izegem proberen te ontsnappen uit Area 56 in Kortrijk.

Door het oplossen van diverse raadsels konden we naar het volgende mysterie - we zijn er helaas niet zelf uitgeraakt, men heeft ons na één uur moeten evacueren. Wel heel plezante activiteit welke vooral inspeelt op de teamspirit. 

 

2017-09-29

afscheid van een sportief seizoen, 23 juni

-Een stralende namiddag, afscheid van elkaar, zonneterras so-fit.                                                      -Koffieklets 'bring your own', of was het 'het verhaal van de soepsteen'?. Meer dan genoeg lekkers                   -Oud-OK leden Jules en Germaine van de partij.                                                                                             -Met extra dank aan 'logistieke' Sofie.                                                                                             .                                                                                                                

2016-09-15

Ghekiere Chantal

bestuurder Roeselare

afdeling Izegem, proevertjeswandeling in Gent, 20 februari 2016

Zaterdag 20 februari 2016,geen wolkenloze hemel, maar we boffen dat het niet regent. Met 2 auto's rijden we richting Gent. We starten de voormiddag voorbeeldig en kalm, maar wel boeiend in het MIAT, museum voor industriële archeologie en herinneren ons heel wat van onze op school geleerde geschiedenis vanaf de industriële revolutie. Maar ook hoe het sociale leven in die tijd was, vinden we interessant. We herkennen heel wat voorwerpen: de wasmachine van moeders tijd of het strijkijzer uit oma's jaren... We zoeken een klein, maar knus Thaïs restaurantje op, via de vrijdagmarkt. Daar staat o.a. en kraam waar alles te koop is aan 1 euro en sommigen laten zich eens goed gaan. De Thaïse curry en het glas wijn bevalt iedereen. Namiddags: proevertjeswandeling, met het ouderwetse snoepwinkeltje in het huis van de 7 werken van barmhartigheid. Natuurlijk is er voor elk een 'echte Gentse neus'.  In de miezerige regen stappen we verder richting Gravensteen naar een exclusieve chocolaterie om te luisteren naar een korte uitleg en vooral om te proeven van pralines om U tegen te zeggen.We worden nat, maar dat deert ons niet als we ons in de alternatieve winkeltjes vergapen en zo de Gras- en Korenlei in de regen bewonderen. Onze heerlijke cappucino of thee in het koffiehuis brengt soelaas. De weergoden zijn ons niet goed gezind, maar het doet deugd te zien hoe ook in de regen iedereen aandacht heeft voor elkaar. Misschien daardoor komt het onderwerp 'slecht weer' weinig ter sprake. Of beseffen we dat we thuis waren binnen gebleven en nu de zo nodige beweging hebben? We werpen nog een blik, figuurlijk dan, op de groentenmarkt met het galgenhuisje en genieten van het interieur en het proeversbordje in de grote vleeshalle. We sluiten af bij 'Pol' in het dreupelkot met een genevertje, voor sommigen zijn het er twee, want ze smaken zo heerlijk. Maar wat we ons vooral zullen herinneren, is dat we samen  gebabbeld en gelachen hebben en af entoe eens onze miserie vertelden.                                          Eén van de leden leerde ons meer over sleedoorn, we weten nu wie graag 2 genevertjes drinkt, wie welke humor heeft, wie ondernemend is, maar we hebben vooral ervaren dat iedereen er was voor elkaar. We leerden elkaar op een andere manier kennen en waarderen. Als dat geen regen waard is!                                                                                                                                                                 

                                                                                                         

2016-09-15

Ghekiere Chantal

bestuurder Roeselare

17 en 18 juni, rekanto en OK, zumba op de Izegemse batjes

Zaterdag en zondag 17 en 18 juni zumba-nummer met Rekanto en OK Izegem
ook een babbel met de omstaanders. 

We ogen naar meer bekendheid in de regio. Elk zegge het voort!

2016-06-18

Alle sponsors